BBQ-kookworkshops

Reitse heeft ruime ervaring op het gebied van kookworkshops.
Samen met Weber Barbecues ontwikkelde hij een zeer succesvolle BBQ-buitenkookcursus, die door vele duizenden mensen is gevolgd.

Deze cursussen worden gehouden in zijn restaurant ‘t Plein te Joure.
Voor meer informatie klik hier

Meer kookworkshops:

Ook zijn er voor groepen van minimaal 25 personen kookworkshops te boeken in restaurant ’t Plein, onder leiding van Reitse.
Met professionele middelen en een enorm enthousiasme wordt u door Reitse meegenomen in een culinair walhalla…
Inspirerend, samenbindend en vermakelijk.

Programma:
Ontvangst in de keuken met een aperitief
Kookdemonstratie gepresenteerd door Reitse
Drie-gangendiner
2 glazen wijn en koffie als afsluiting
€ 57.50 per persoon all-in

Vraag info en stuur uw e-mail: info@proefdesfeer.nl

 

Koken met 80 personen of meer?

Kan dat? Met Reitse wél!
Dit geweldige concept is al door meerdere bedrijven en instellingen geboekt.
Reitse motiveert, inspireert en activeert alle aanwezigen om hun eigen gerechten te maken. Daarna gezellig aan tafel om het eigengemaakte gerecht op te eten met een heerlijk glas wijn erbij… De woorden culinair, gezellig, leerzaam en verbindend zijn van toepassing op dit concept.

Neem contact op voor meer informatie.
Mail ons! info@proefdesfeer.nl

Presenteren:


Presentaties geven aan groepen of op beurzen vindt Reitse één van de leukste en meest inspirerende dingen om te doen. Met veel enthousiasme is hij u van dienst als culinair presentator op uw event. Als aanstekelijk presentator kan hij het publiek goed betrekken bij zijn performance. Daarnaast is Reitse  inzetbaar als creatief adviseur.

Neem contact op voor meer informatie: info@proefdesfeer.nl

 

Info en advies:

Door zijn jarenlange culinaire ervaring en productkennis kan Reitse net die culinaire prikkel geven die uw bedrijf nodig heeft.

Met inzet en passie blaast hij een nieuwe culinaire wind door uw bedrijf. Professioneel gaat Reitse samen met u in stappen een plan opzetten om uw rendement te verbeteren en tevens uw culinaire staf te inspireren en te motiveren.

Voor de grote Zorggroep Tellens in Friesland adviseert Reitse momenteel de keukens over het project: “Gastvrijheid met sterren” en het concept “Front cooking”.
Ook is Reitse intensief verbonden met het project “Voel je goed!”, een meerjarenproject van  Zorg- en Ondersteuningsinstelling Talant. Naast ambassadeur is Reitse ook culinair adviseur voor het project “Voel je goed!”

 

Receptuur en ontwikkelen van gerechten

Reitse is al jaren hét culinaire gezicht van Poiesz Supermarkten, een supermarktketen met 60 vestigingen in Noord-Nederland.

Reitse ontwikkelt voor Poiesz Supermarkten recepten voor in de brochures . 350.000 Huishoudens kregen van Poiesz gratis een prachtige brochure in huis met eenvoudig te maken gerechten.
Poiesz wat maak je menu!
Reitse presenteerde voor het eerst in 2008 voor Poiesz Supermarkten het Wijn Preuvenement in alle vestigingen.
Reitse is  elke dag te zien op de grote flatscreens in de Poiesz Supermarkten!
Het concept “Poiesz wat maak je menu” is door Reitse en Poiesz Supermarkten samen ontwikkeld en is een groot succes geworden!
Het winkelpersoneel is door Reitse opgeleid voor het geven van winkeldemonstraties.
Elke vrijdag en zaterdag worden in de winkel kookdemonstraties gegeven van het actuele menu.
Rondom het prachtige, speciaal hiervoor ontwikkelde, kookmeubel kunnen de klanten  meekijken en proeven van het heerlijke weekmenu.
De klanten zullen ongetwijfeld geïnspireerd raken om zelf ook het menu te koken.
De recepten zijn verkrijgbaar bij het kookmeubel in de winkel of op de site van Poiesz Supermarkten.
Klik  hier voor een impressie.

 

Culinaire communicatie
Reitse ontwikkelt culinaire concepten voor bedrijven die een boodschap willen overdragen aan hun medewerkers.
Samen met diverse bedrijven ontwikkelde Reitse een duidelijke culinaire  boodschap met betrekking tot voeding en gezondheid d.m.v. kookdemo’s en lezingen

Neem contact op voor meer informatie : info@proefdesfeer.nl