Lekker ite mei Reitse

Sinds 2006 is Reitse hét culinaire gezicht van Omrop Fryslân, de meest bekeken regionale zender van Nederland.

Al 40 afleveringen zijn er gemaakt van het programma Lekker ite mei Reitse. In een nieuwe reeks afleveringen gaat Reitse koken met “onbekende” Friezen.

Eerst gaat Reitse met de gast naar een leverancier om een typisch streekproduct te halen. Van deze leverancier krijgen ze alle informatie over het product. Daarna gaan ze de keuken in om samen een heerlijk diner te maken en… de speciale gast te verrassen!

Laatste afleveringen Lekker ite mei Reitse

Bij Omrop Fryslân zijn er in september en oktober van  2012 de laatste acht afleveringen van het populaire kookprogramma Lekker ite mei Reitse uitgezonden.
Klik hier voor een impressie van de laatste serie.
Nieuwe serie!
In het najaar van 2017 komt er een nieuw kookprogramma van Reitse bij Omrop Fryslân.
We zijn in een ver gevorderd stadium met dit leuke programma welke eind 2017 wekelijks zal worden uitgezonden.

Eigen Huis en Tuin RTL4

Reitse is regelmatig te zien in het TV programma
Eigen Huis en Tuinvan RTL4.
Samen met Tom en Evelyn is elke uitzending een feest!
Reitse maakt BBQ gerechten op de allernieuwste Weber BBQ modellen. Bij de oplevering van de tuin worden de BBQ gerechten uitermate goed wordt gewaardeerd door de trotse nieuwe tuin eigenaren.Een impressie tijdens opnames van Eigen Huis en Tuin

 

Commercials
Voor reclame of tv-commercials is Reitse te boeken. neem contact op via info@proefdesfeer.nl
Ook voor het inspreken van radiospots is Reitse te boeken via zijn management.

Reitse werkte mee aan de campagne van Energie Service Friesland (ESF). De commercial was bestemd voor het reclameblok van  Omrop Fryslân. Ook werd de actie iedere week in de regionale dagbladen onder de aandacht gebracht middels een paginagrote advertentie. Reitse: “Toen ik gevraagd werd voor deze campagne was er direct een ‘klik’ met ESF. Het zijn vriendelijke en servicegerichte mensen met een enorme inzet. Precies hetzelfde wat wij ook doen in ons vak, service geven aan gasten in ons restaurant. Het format is goed in elkaar gezet en de commercial is geregisseerd door Freark Smink. Helemaal toen duidelijk werd dat de commercial een duidelijke culinaire input had, was ik direct enthousiast !” Kijk hier voor de Energie Service Friesland-commercial.