Reitse werkt samen met Poiesz Supermarkt


Reitse is het gezicht van Poiesz Supermarkten.
Naast het ontwikkelen van recepten presenteert Reitse iedere 14 dagen een prachtig menu.
Kijk voor leerzame video instructies op de site van Poiesz Supermarkten
Klik hier en bekijk het laatste recept van Poiesz wat maak je menu

Het concept, Poiesz wat maak je menu!

Vanaf begin 2012 wordt er  in elke vestiging van Poiesz Supermarkten een  recept van Reitse gepresenteerd met het thema: Poiesz wat maak je menu!
Elke vrijdag en zaterdag worden in de winkel kookdemonstraties gegeven van het actuele menu. Alle winkelpersoneel is door Reitse opgeleid om de demonstraties goed te kunnen presenteren.
Rondom het prachtige, speciaal hiervoor ontwikkelde, kookmeubel kunt u meekijken en natuurlijk proeven van het heerlijke weekmenu. U zult ongetwijfeld geïnspireerd raken en zelf het menu ook willen koken.
De recepten zijn verkrijgbaar bij het kookmeubel of op de site van
Poiesz Supermarkten

Reitse in zijn kookstudio.
Making off Poiesz video instructie


9 reacties op “Reitse werkt samen met Poiesz Supermarkt”

  1.  Ronald zei:

    Geweldige recepten! Makkelijk, snel en hartstikke lekker. We zijn al een aantal weken verder en het blijft een succes. Zeker de asperges met traditionele bereiding vielen goed in de smaak bij de Dokkumers. Wij zijn heel benieuwd welke heerlijke recepten er nog zullen volgen!

  2.  Karin zei:

    Beste Reitse,

    We genieten erg van uw gerechten waarvoor wij het recept bij de Poiesz halen.
    Mijn man is erg blij dat ik nu ook kan koken!

    Alleen heb ik een vraagje, mijn man kan niet zo goed tegen kookroom, en aangezien dit in bijna elk gerecht voorkomt, zou ik graag willen weten of er ook een vervangend product is wat ik in plaats van kookroom kan toevoegen aan het gerecht?

    Met vriendelijke groet,

    Karin

  3.  Henk en Paulien Alderse Baas zei:

    Hallo Reitze,
    Vandaag heel lekker gegeten met jouw recept: kiphaasjes met witte kool! Al je tips opgevolgd zoals b. v.. de kiphaasjes 3 minuten laten garen in de oven op 180 graden.
    Tjonge, tjonger, het was smullen!
    Echt heerlijk gegeten.
    Nu is de Poiesz echt ‘ onze’ winkel maar jij voegt er wel iets heel speciaals aan toe.
    Hartelijke groet, natuurlijk ook van Henk, en veel creativiteit gewenst,
    Paulien

  4.  Jeffrey Westra zei:

    Hoi Reitse,

    Wat een succes is het Wat Maak Je Menu bij Poiesz!
    Na 1 week was het al een bekend succes,en nu ruim een half jaar verder nog steeds.
    De klanten komen graag bij mij proeven,en veel komen ook elke week langs!
    De recepten zelf zijn lekker, praktisch en makkelijk om zelf klaar te maken.
    Ook hoor ik klanten roemen over dat ze het zelf ook lekker gekookt hebben.
    Al met al een geslaagde zet van Poiesz.

    Met de fijne groetjes van Poeisz-chef te Harlingen

  5.  spanninga zei:

    Jeffrey,

    Vanuit Toscane dank voor je reactie op mijn site!
    Ook deze week hoop ik dat we “samen” weer veel Poiesz
    Bezoekers kunnen verrassen met simpele maar(daardoor) heerlijke gerechten.
    Succes op de Poiesz winkelvloer met Wat Maak Je Menu!

    Reitse

  6.  Johanna, zei:

    Hoi Reitse,

    Heel erg lekker eet ik nu. Ik ben niet zo’n goede kokkin, en alleenstaand, dus dan rommel je met koken, want het is niet zo gezellig om alleen te eten. Maar met jou recepten kook ik weer lekker en gezond. Bedankt daar voor. Ik ga elke week proeven bij de poesz supermarkt. Als ik het lekker vind , dan koop ik de ingredienten en ga dan die zelfde middag aan de slag. Heb ik twee dagen genoeg aan. Ben alleen het recept kwijt van vorige week, met die varkens lapjes en spagetty , jammer nu weet ik niet of ik het goed klaar kan maken. Als je nog een recept voor me hebt ,,, heeeeeel graag. Bij voorbaat dank. Hartelijke groet van mij. Johanna

  7.  Karin zei:

    Super de super in de supermarkt dat ik Reitse door de microfoon hoor praten alsof hij het speciaal tegen mij heeft. Ik ga thuis dan ook meteen aan de slag en laat me niet afleiden door gemor van man en kinderen. Toch zijn ze blij als ze op hun bord kijken en nemen er zelfs een hapje van. Of vele happen dat ligt er aan. Haha. Natuurlijk moet ik af en toe eens een beetje op adem komen en dat kan in de supermarkt waar ik praatjes maak met het personeel en met de buren die hier ook hun boodschappen doen. Ik kom als het ware thuis. Ook al ben ik bezweet. Het is ook zo fijn dat ik vroeger als puber in de kassa heb gezeten waar ik zoveel van heb geleerd. Er kan geen opleiding tegenop. Pffft. Nu het woord aan een ander.

  8.  aspergefanaten zei:

    Beste Reitse,

    De komende week een aspergesalade…….met dressing. Op zich niks mis mee, ben zelf een purist en heb dat liever, doe niks uit pakjes en potjes….maar was deze week weer genoodzaakt asperges bij de Poiesz te kopen……ze waren niet vers en piepten nauwelijks bij het wrijven. En dat voor de 2e keer al. Moesten lang koken om de onderkant zacht te krijgen. Dat gaat niet smaken in een salade! De collegae met de gele herkenning hebben wel heel goede.
    Ik zou er wat van zeggen als ik jou was.

  9.  spanninga zei:

    Beste Ibbel…?

    Dank voor je reactie, Uw reactie staat online en is te lezen voor een ieder.
    Even mijn reactie, Poiesz koopt asperges bij Teboza, de grootste asperge leverancier van
    Nederland…en…de beste!! Daar kopen overigens ook alle andere collega’s hun asperges.
    Nu kan het zo zijn dat u het 2 x niet heeft getroffen en dat is echt jammer want het MOET goed zijn!!
    Graag ontvang ik via Plein@euronet uw gegevens dan ga ik actie ondernemen.
    Het recept met de salade van asperges is overigens een prachtig recept, vooral met VERSE asperges.
    Graag uw reactie
    Reitse

Reageer: